TruPrint 1000

Aparatura TruPrint 1000 përdoret për të prodhuar struktura të metalit në mënyrë dixhitale.

TruPrint 1000 është makina më produktive në formë kompakte dhe ju ofron të gjitha përfitimet e prodhimit shtesë. Mund të përdoret për të krijuar komponentë në pothuajse cdo formë gjeometrike. Edhe format komplekse mund të shndërrohen shpejt dhe lehtë nga modeli CAD në një komponent metalik 3D – dhe me cilësi të lartë. Me opsionin multilaser, mund të arrini gjithashtu një rritje të produktivitetit deri në 80% dhe fleksibilitet maksimal gjatë përpunimit të porosive të klientit.

Operacione të thjeshta dhe intuitive

TruPrint 1000 ofron instalim të shpejtë, menaxhim ergonomik dhe gjithashtu një touchscreen intuitiv.

Shpejtësi e lartë procesive

Sistemi i riparimit mundëson veshjen pluhur dhe ekspozimin lazer pjesërisht paralelisht.

Produktivitet Maksimal

Më shumë se 80% pjesë në të njëjtën kohë me opsionin multilaser

TruPrint 1000 me opsion multilaser

Avantazhi i TruPrint 1000 është opsioni multilaser për të maksimizuar produktivitetin. Two 200 W Trumpf fiber laser në mënyrë të menjëhershme skanon zonën dhe gjeneron 80% më shumë pjesë në të njëjtën kohë me fleksibilitet të lartë.

Monitorojmë cilesinë e komponentëve

Mund te monitoroni ne menyre automatike permes kameres se integruar in komponentin e TruPrint dhe funksionin e procesimit automatik te imazhit. Kjo do te thot se kemi gjithmone nje pamje te pergjithshme te gjendjes se komponentit dhe mund te analizojme parametrat e shtresave nje nga nje.

Sistem inovativ rimbeshtjelles

TruPrint 1000 koordinon mbështjelljen me pluhur dhe ekspozimin në lazer në mënyrë paralele. Komponenti i veshjes me një profil X siguron një shtresë optimale pluhuri dhe një proces të besueshëm, të fortë.

Sistemi

Përdorimi i aparaturës është i thjeshtë me ndihmën e një setup-i të thjeshtë. Aparatura fillon aktivitetin përmes setup i cili thërritet direkt nga HMI e aparaturës. Kështuqë përdoruesi mund të kaloj në fazat e ndryshme të procesit përmes setup-it.