Mirësevini

Në Kacdedja Dental

Në këtë rubrikë do të njiheni me të rejat më të fundit të fushës dentare dhe kryesisht të laboratorit dentar. Gjithashtu ne ju prezantojmë dhe me aparaturën më të fundit të teknologjisë së lartë TruPrint 1000 e cila shërben për të prodhuar struktura të metalit në mënyrë dixhitale.