Sherbimet

Kacdedja Dental Group përdor aparatura moderne për ofrimin e shërbimeve të ndryshme në fushën e protetikës fikse. Ofrojmë restaurime dhëmbësh si kurora dhe ura zirkoni, kurora dhe ura metali, dizenjimin e abutmentave, krijimin e fasetave dentare (veneers) etj. Ne ofrojmë shërbimet tona jo vetëm në Tiranë, por marrim porosi nga e gjithë Shqipëria. Të gjitha materialet dhe aparaturat përdoren me një saktësi të lartë në mënyrë dixhitale duke garantuar cilësi, efikasitet dhe shërbim maksimal për secilin prej jush. 

 • Korona & Ura Zirkoni
 • Korona & Ura Metali
 • Ortodoci
 • Aparatura Bruksizmi
 • Zbardhim i dhëmbëve
 • Implantim i dhëmbëve
 • Korona teleskopike
 • Proteza fleksibël
 • Proteza të thjeshta
 • Proteza me attachment
 • Protezë e skeletuar
 • Faseta porcelani ( veneer )
 • Korona aliazh floriri me porcelan
 • Mbushje e dhëmbëve të qumeshtit
 • Mbushje e dhëmbëve të përhershëm
 • Mbushje e fisurave
 • Pastrim Gurëzash