Cilët jemi ne

“Kacdedja Dental Group” me qendër në Tiranë është themeluar në vitin 2010. Ne jemi një laborator dentar që përdor teknologjinë e fundit për të ofruar restaurimet e dhëmbëve. Tek ne do të gjeni materiale cilësore dhe pajisje teknologjike që do t’ju sigurojnë dhëmbë të bardhë për buzëqeshje rrezatuese.

Kacdedja Dental Group përdor aparatura moderne për ofrimin e shërbimeve të ndryshme në fushën e protetikës fikse. Ofrojmë restaurime dhëmbësh si kurora dhe ura zirkoni, kurora dhe ura metali, dizenjimin e abutmentave, krijimin e fasetave dentare  (veneers) etj. Ne ofrojmë shërbimet tona jo vetëm në Tiranë, por marrim porosi nga e gjithë Shqipëria. Të gjitha materialet dhe aparaturat përdoren me një saktësi të lartë në mënyrë dixhitale duke garantuar cilësi, efikasitet dhe shërbim maksimal për secilin prej jush. Aparaturat e teknologjisë së fundit si Laserprint, CAD CAM System ofrojnë restaurim perfekt të dhëmbëve, nga ana estetike dhe mbi të gjitha nga ana funksionale.

null

Misioni

Misioni ynë është investimi në ofrimin e teknologjisë së fjalës së fundit për të ofruar një shërbim cilësor dhe të garantuar. Laboratorët tanë punojnë me kujdes dhe realizojnë kërkesat e stomatologëve në një kohë shumë të shpejtë.

null

Vizioni

Vizioni ynë është shtrirja e aktivitetit tonë në gjithë Shqipërinë duke përmbushur kërkesat e klientëve gjithmonë në rritje. Ne përpiqemi të sigurojmë teknologjinë më të fundit për të mundësuar gjithmonë produkte cilësore dhe jetëgjata.

null

Cilësitë Dalluese

Cilësitë dalluese janë trajtimi i klientëve me besim, seriozitet dhe me respekt. Kërkesat tuaja realizohen nga laboratorët dhe stafi ynë në një kohë sa më të shkurtër si dhe me produkte cilësore të përdorura për krijimin e tyre.