Imes icore CORiTEC 250i

Përpunimi i të gjitha materialeve thelbësore të dhëmbëve në gamën e prerjes së lagësht dhe të thatë në përpunimin e 5 akseve. Përdor teknologji të lartë, pjesë graniti me cilësi të lartë dhe të lëmuar për prezicion dhe stabilitet të lartë. Përmban 5 akse që përpunojnë 3 + 2 ose 5 akse të përpunimit të njëkohësishëm. Është i ndërtuar nga një stacion me bosht rrotullues dhe drejtues me veshje “Drive Harmonic” i cili ofron stabilitet më të lartë pa dridhje. Përmban një pajisje pastrimi të integruar dhe tre pjesë ftohëse për perpunimin e lagësht. Pesha e tij është : 85kg, dimensionet janë 520 X 550 X 650 mm (W x h x d).